Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

"Μπλιαχ..."

Η συνταγή της "χυλόπιτας" είναι σε όλους μας γνωστή.
Όποιος έχει γευτεί τη "νοστιμιά" της:
* δυσκολεύεται να χωνέψει,
* έχει καούρες στο στομάχι,
* εμφανίζει τάση για εμετό και
* εκδηλώνει διάφορα άλλα συμπτώματα όχι μόνο στο γαστρεντερικό.

Κυκλοφορεί και μια νέα γεύση.
Παραθέτω τη συνταγή για γνώση και αποφυγή:
3 κιλά καχυποψία
2 κιλά επιφυλακτικότητα
2 κιλά λεκτική επιθετικότητα
700 γραμμάρια εριστικότητα
500 γραμμάρια ειρωνεία
2 κουταλιές της σούπας βλοσυρό βλέμμα
1 κουταλιά του γλυκού απαξίωση
Ο μάγειρας ανακατεύει όλα τα υλικά μαζί και τα σερβίρει αμέσως.
Πριν από το σερβίρισμα πασπαλίζει με μπόλικη αγένεια.
Από την πρώτη κουταλιά η πίτα:
* καίει τον ουρανίσκο,
* πέφτει σαν βαρίδιο στο στομάχι και
* αιφνιδιάζει με την καυτερή γεύση της.

Οι καταναλωτές με ανθεκτικό στομάχι και όσοι διαθέτουν γερό πιρούνι είναι αυτοί που θα βγουν αλώβητοι από τη σπιρτάδα της!
Οι υπόλοιποι ας φάνε την "πίτα της παρηγοριάς" για να πάρουν κουράγιο!

3 σχόλια:

ολα θα πανε καλα... είπε...

Υπάρχουν και χυλόπιττες που τις τρως από πολύ νωρίς,φτιαγμένες από χέρια που υποτίθεται σε φροντίζουν.Γι αυτές απευθυνόμαστε κατευθείαν στο 166 γιατί είναι άμεσα - και ίσως μοιραία - τα after effects.

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

@ολα θα πανε καλα...,
φαντάζομαι ότι οι χυλόπιτες από χέρια που νομίζεις ότι σε φροντίζουν έχουν γερή γεύση προδοσίας...

ολα θα πανε καλα... είπε...

@Σταυρούλα Σανίδα,

ναι,και πονάει πολύ...