Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Athens Wing

Αν σου ζητούσαν να περιέγραφες τη ζωή στην Αθήνα, τι θα έλεγες;
Τι γεύση θα είχε η απάντησή σου;
Ίσως άφηνε μια πικρή δόση απελπισίας.
Μπορεί να ήταν άνοστη σαν την γκρίνια.
Ενδεχομένως να ήταν τόσο πικάντικη που θα σου έκαιγε το λαιμό, όπως σε καίει ο θυμός.
Ή να είχε τη γεύση της τσιχλόφουσκας: φρουτένια στην αρχή, λαστιχένια στο τέλος.

Στην Αθήνα γευόμαστε πράγματι πολλές εμπειρίες: αλμυρές, γλυκανάλατες, ξινές, σοκολατένιες, κρεμώδεις, λιπαρές και ζουμερές.

Η συμμετοχή μου στο σωματείο Athens Wing είναι μια λαχταριστή εμπειρία, που μου προσφέρει έμπνευση και κίνητρο για δράσεις στη ζωή μου. Εκεί έχω την ευκαιρία να γευτώ μια ευρεία γκάμα εδεσμάτων. Οι γεύσεις είναι γλυκές, πρωτόγνωρες και γαργαλούν ευχάριστα τον ουρανίσκο μου.

Το Athens Wing στην Αθήνα είναι σαν το καλό γλυκό που βρίσκεις στο παλιό ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σου. Μέσα στην απαρχαιωμένη βιτρίνα του ψυγείου στέκεται λαχταριστό το αγαπημένο σου εκλαίρ. Προσπέρασε τις γεύσεις που σε πικραίνουν και δοκίμασε αυτές που σου προσφέρουν απόλαυση!

7 σχόλια:

iLiAs είπε...

...και καλη ορεξη!! :)

καλημερα..ομορφο πρωινο Κυριακης να περασετε! :)

Ανώνυμος είπε...

Εισαι αεικινητη! Γιατι όμως το site που λεγεται ..."Athens Wing" δεν ειναι και στα Ελληνικά (εκτος αν έχει κάπου αυτη τη δυνατοτητα και μου διέφυγε) ?

Δημητρης Μ.

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

iLiAs,

καλή όρεξη και καλή εβδομάδα!

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

Δημήτρη,

ο σύλλογος αυτός δημιουργήθηκε από την Celste Neelen, Ολλανδικής καταγωγής που ερχόμενη στην Ελλάδα ήθελε να φτιάξει ένα δίκτυο για γυναίκες που προέρχονται από διάφορες χώρες και μένουν στην Ελλάδα. Οι Ελληνίδες μπορούν επίσης να συμμετέχουν. Επειδή λοιπόν υπάρχει η ποικιλομορφία από άποψη εθνικοτήτων η βασική γλώσσα είναι η αγγλική.

Ανώνυμος είπε...

Τον σκοπό του Athens Wing τον βρισκω θεμιτό από την άλλη όμως αφου δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εκτιμώ πως οφείλει να σέβεται την χώρα στην οποία δρα.Ετσι γνώμη μου είναι πως το site οφείλει να εχει και επιλογή για την ελληνική γλώσσα αφού επιπλέον έτσι μπορει να προσελκύσει και Ελληνίδες που δεν ξέρουν τοσο καλά Αγγλικά οπότε δεν μπορούν να διαβάσουν εύκολα ή και καθόλου τις δραστηριότητες που περιγράφονται στο site.

Δημήτρης Μ.

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

Δεκτό το σχόλιο, Δημήτρη!
Θεωρώ ωστόσο ότι οι ξένες κυρίες του Athens Wing σέβονται την Ελλάδα και δέχονται κάθε γυναίκα χωρίς διακρίσεις.

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

Δημήτρη,

Επειδή ο σεβασμός σε αξίες και ανθρώπους με ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα, σε παραπέμπω στην ανάρτηση με ημερομηνία 28/11/2011.