Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

1o Συνέδριο Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης της Συμπεριφοράς


Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε είχα τη χαρά και τιμή να παρευρεθώ στο 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης της Συμπεριφοράς που διεξήχθη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν και σπούδασα στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ένιωσα τους ανθρώπους του συνεδρίου να με υποδέχονται θερμά με ύφος συναδελφικής και ακαδημαϊκής αλληλεγγύης. Η παρότρυνση του καθηγητή και ιδρυτή της Κοινότητας Robert Mellon προς τους συνέδρους για αλληλεπίδραση, είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσω αξιόλογους συναδέλφους.

Με αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Robert Mellon και την οργανωτική επιτροπή για την αποδοχή να μιλήσω στο Συνέδριο. Κυρίως απευθύνω ευχαριστίες από καρδιάς για την έμπνευση που έλαβα και το κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας!

5 σχόλια:

ολα θα πανε καλα... είπε...

Άσχετο:μην τυχόν γνωρίζετε πότε θα ανοίξει το Πάντειο για τους φοιτητές και αν θα γίνουν οι προγραμματισμένες κατατακτήριες εξετάσεις του Δεκεμβρίου;
Συγγνώμη για την ερώτηση εδώ,αλλά σκέφτηκα πως ίσως εσείς γνωρίζετε.
Ευχαριστώ!

Γ.

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

@ολα θα πανε καλα...,
μίλησα με φοιτητές και αποφοίτους του Παντείου στο συνέδριο και μου είπαν ότι λειτουργεί κανονικά. Δυστυχώς δεν γνωρίζω περαιτέρω πληροφορίες. Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία. Καλή επιτυχία!

ολα θα πανε καλα... είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Καλό βράδυ.

marronblogger είπε...

Πολύ ωραία τα νέα σου, Σταυρούλα!
Σου εύχομαι μια ξεχωριστή Πρωτοχρονιά και μια Νέα Χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχία και συγκινήσεις ;)

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

@marronblogger,
Ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά και σε εσένα με υγεία και αγάπη!