Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Επόμενη πίστα: Κηφισίας

Ώρα 21.30. Κηφισίας με κατεύθυνση Αθήνα.
Αρκετή κίνηση. Όχι αυτή που είσαι στα πρόθυρα κρίσης πανικού και ψάχνεις την έξοδο κινδύνου. Κίνηση και ροή αυτοκινήτων μαζί. Αυτή που σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι οδηγείς με χαμηλή ταχύτητα και τίποτα κακό δεν θα σου συμβεί. Συγχαρητήρια! Τη γλίτωσες αυτή τη φορά από την κρίση πανικού! Κερδίζεις 10 πόντους.

Λίγο πριν από το President.
Ηλικιωμένη κυρία πατάει στην άκρη της αριστερής λωρίδας και περιμένει να περάσει απέναντι. Ούτε φανάρι ούτε διάβαση πεζών εκεί που στέκεται. Και η ροή αυτοκινήτων δίπλα της. Την προσπερνάς στο τσακ. Ευτυχώς δεν την πάτησες! Άλλοι 10 πόντοι.

Ώρα 24.05. Κηφισίας με κατεύθυνση Κηφισιά.
Σταματάς σε κόκκινο φανάρι στο ύψος του Μεγάρου. Πακιστανός ξεφυτρώνει σαν μανιτάρι έξω από το παράθυρό σου έτοιμος για δράση. Τον αποφεύγεις. 10 πόντοι.

Κόκκινο φανάρι στην Αλεξάνδρας. Συνάδελφος του προηγούμενου τινάζει με μαεστρία το κορμί του και στέκεται βράχος μπροστά σου. Αυτός είναι πιο επίμονος. Θέλει να καθαρίσει το παρμπρίζ και χωρίς λεφτά. Ανάβει πράσινο και οι διαπραγματεύσεις σταματούν. Γλιτώνεις και από αυτόν. 10 πόντοι.

Αριστερή λωρίδα στο φάρο Ψυχικού. Μονόφθαλμο smart κινείται με ανεμελιά δημιουργώντας συνωστισμό στη δεξιά λωρίδα. Καταφέρνεις να κάνεις την προσπέραση τρυπώνοντας κι εσύ στη δεξιά λωρίδα, γλιστρώντας πάλι στην αριστερή. 10 πόντοι.

Λίγο πριν από το σπίτι σου. Μια άρτι αφιχθείσα λακκούβα επιδεικνύει προκλητικά τις καμπύλες της. Με έναν ελιγμό την αφήνεις πίσω σου, έτοιμη να παραπλανήσει τον επόμενο οδηγό. Εσύ άρπαξε άλλους 10 πόντους!

Game over: 60 πόντοι.

Έτοιμος για την επόμενη πίστα;

6 σχόλια:

Idea Studio είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο...
Αν έρθεις στην Λούτσα θα έχεις πολύ περισσότερες ευκαιρίες για πόντους...
αφθονούν οι ηλικιωμένοι (0 αντανακλαστικά) οδηγοί, νερά να τρέχουν με ορμή, ημιτελή έργα να ξεπροβάλλουν ξαφνικά, κοτρόνες μπορεί να ξεφυτρώσουν και άλλα παρόμοια...

πολύ καλό!!

Στα_Σα είπε...

Επόμενη πίστα: Λούτσα.
Θα οδηγώ με κράνος για κάθε ενδεχόμενο!

Theodosia είπε...

Σωστά κατάλαβες...
Εκεί μένω και εγώ!!!

Para-mythou είπε...

Ωραίο. Εγώ πάλι έχω ένα μόνιμο άγχος, μια εμμονή στη σκέψη των τυφλών. Πως να διασχίσουν το δρόμο; Αν εμπιστευτούν τον ήχο που κάνουν υποτίθεται κάποια φανάρια, για τους τυφλούς, ότι προχώρα, την πάτησαν. 90% κάποιος παραβιάζει το κόκκινο.
Γιατρέ Ψ πείτε μου: είναι σοβαρή η πάθησή μου;

Στα_Σα είπε...

Αγαπητή para-mythou,

χαίρομαι που σκέφτεσαι τα άτομα που χρήζουν βοήθειας! Παρέμεινε στη σκέψη και όχι στην εμμονή :-)

Idea Studio είπε...

Αν εμείς, που βλέπουμε δεν τα βγάζουμε πέρα...φανταστείτε τους φτωχούς...εφιάλτης:(