Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Σχεδιάζω, ομορφαίνω

Στην "πόλη της κρίσης" υφαίνεται ένα πλεκτό δημιουργικότητας: η 10η Athens Xclusive Designers Week είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μια γιορτή ομορφιάς και ζωντάνιας βρήκε το χώρο της καταφέρνοντας να δώσει λάμψη στο μουντό οικονομικό τοπίο.
Οι σχεδιαστές ξεδίπλωσαν το προσωπικό τους στυλ. Οι γοητευτικές υπάρξεις γλίστρησαν στην πασαρέλα. Το κοινό απόλαυσε το θέαμα. Τα "συγχαρητήρια" αιωρούνταν στην ατμόσφαιρα. Οι νέοι σχεδιαστές έδωσαν το παρόν συμμετέχοντας με περίσσια πρωτοτυπία.
Οι δημιουργίες του Νάσου Ντότσικα http://www.axdw.gr/brands/nassos_ntotsikas/nassos_ntotsikas ενθουσίασαν το γυναικείο πληθυσμό και όχι μόνο! Για το αποτέλεσμα αυτό χρειάστηκαν πολλές ώρες κόπου και "μελέτης": από την επιλογή των υφασμάτων μέχρι το τελικό στάδιο του styling. Ο σχεδιαστής κατάφερε να σταθεί τόσο στο ύψος των απαιτήσεων της επίδειξης όσο και στις προτιμήσεις του κοινού. Τα ρούχα του αναμένεται να ταξιδέψουν αφήνοντας πίσω τους προβολείς και τις κάμερες έχοντας ένα ουσιαστικό προορισμό: γυναικεία σώματα που γνωρίζουν από αρχές κομψότητας και γούστου. Αυτό το σχεδιαστικό ταξίδι θα καταφέρει να ομορφύνει το τοπίο και τη ζωή μας. Ας αρχίσουμε να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας! Χωρίς βιασύνη όμως. Οι νέοι σχεδιαστές έχουν πολλές ακόμα ταξιδιωτικές προτάσεις..! Εύχομαι σε όλους καλές εμπνεύσεις!

4 σχόλια:

iLiAs είπε...

μοντερνο σχεδιο! :)

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

μοντέρνο και ανανεωτικό!

scalidi είπε...

Καλό μήνα, Σταυρούλα. Ας βρίσκουμε πάντα ερεθίσματα να μας ανανεώνουν...

Σταυρούλα Σανίδα είπε...

Σταυρούλα,
Θεωρώ ότι τα ερεθίσματα υπάρχουν. Αρκεί τα να βλέπουμε και να τα αξιοποιούμε.
Καλή μέρα και καλό μήνα!