Αυτό τον Ιούλιο θα αφήσω τις καμπύλες του νέου μου γουόκ να αράξουν στο μάτι της κουζίνας. Θα κόψω σε ροδέλες τα λαχανικά αφήνοντάς τα να βουτήξουν μέσα του. Εκεί ανακατεύοντας συνταγές, ιδέες, αυθορμητισμό και πάθος θα προσμονώ για το αποτέλεσμα.
Και όσο θα περιμένω να κρυώσει η "τέχνη" μου στο πιάτο, θα με κεράσω λίγο κρασί. Με τα παγάκια να κουδουνίζουν στα τοιχώματα του ποτηριού θα απολαμβάνω την πρώτη γουλιά. Κι ας κυλά ο ιδρώτας παντού στο σώμα μου.
Αξίζει να ταξιδέψεις σε στιγμές μαγειρικής τον Ιούλιο. Κι ας είσαι στο σπίτι σου.
Μπορεί ακόμα και μια μέρα στην κουζίνα να έχει γεύση καλοκαιρινών διακοπών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου